EcoMobile ručni čitač

EcoMobile ručni čitač je industrijski RFID/barcode čitač namijenjen upotrebi isključivo u procesima gospodarenja otpadom. Osim instalirane aplikacije za povezivanje RFID i Barcode vrijednosti, podržane su dodatne opcije poput bežične komunikacije sa EcoMobile sustavom za identifikaciju na komunalnim vozilima, EcoMobile Waste Access Control nadogradnjom za kontenjere, GPRS i GPS.

EcoMobile ručni čitač

Otpornost

Čitač je u predviđen za korištenje u svim vremenskim i radnim uvjetima – vodonepropustan je i otporan na udarce i padove.


Jednostavnost u korištenju

Tipkovnica sa funkcijskim tipkama za brzi odabir i upravljački softver na hrvatskom jeziku sa intuitivnim sučeljem omogućavaju jednostavno korištenje.


Modularnost

Konfiguracija čitača je modularna i prilagodljiva specifičnim zahtjevima i potrebama kupaca.
Napredne inačice čitača imaju integrirani GPS modul za geo-lociranje očitavanja posuda za otpad i GPRS modul za bežični prijenos podataka u realnom vremenu.


Velika autonomija rada

Integrirana Litij-ionska baterija velikog kapaciteta i optimizirani rad elektronike omogućavaju korištenje čitača u trajanju do 15 sati u neprekidnom radu i do 300 sati u standby načinu rada.Očitavanje RFID tagova

Čitač ima integriranu RFID antenu za očitavanje 134,2 kHz HDX RFID transpondera, koja podržava očitavanje transpondera sa air loop i glass pill zavojnicama.


Očitavanje barcode oznaka

Integrirani barcode modul omogućava očitavanje barcode oznaka. Podržani su svi standardni 1D barcode protokoli.


Povezivanje RFID i barcode vrijednosti

Instalirana programska aplikacija omogućava pridruživanje vrijednosti RFID transpondera vrijednostima barcode oznaka. Ta funkcionalnost omogućava elektronsko povezivanje šifre transpondera sa šifrom posude za otpad.


Bežični prijenos podataka

Integrirani GPRS modul omogućava bežično slanje podataka o očitavanjima i/ili pridruživanjima u Cloud aplikaciju u realnom vremenu. Čitač također ima i integrirani RF modul (ISM 433 MHz) za bežičnu komunikaciju sa EcoMobile sustavom na vozilu i Waste Access Control nadogradnjom za kontejnere.


GPS lociranje očitanja

Integrirani GPS modul omogućava precizno geolociranje svakog očitavanja. Nakon očitavanja u programskoj aplikaciji se, osim naznake datuma i vremena, prikazuje i točna lokacija očitavanja na karti.