Kontaktirajte nas danas i naš prodajni predstavnik će vas uskoro kontaktirati!
×

Otpornost

Čitač je u predviđen za korištenje u svim vremenskim i radnim uvjetima – vodonepropustan je i otporan na udarce i padove.

Jednostavnost u korištenju

Tipkovnica sa funkcijskim tipkama za brzi odabir i upravljački softver na hrvatskom jeziku sa intuitivnim sučeljem omogućavaju jednostavno korištenje.

Modularnost

Konfiguracija čitača je modularna i prilagodljiva specifičnim zahtjevima i potrebama. Napredne inačice čitača podržavaju očitavanje različitih tipova transpondera (feririt coil i air loop), integrirani GPS modul za geo-lociranje očitavanja i GPRS modul za bežični prijenos podataka u realnom vremenu.

Velika autonomija rada

Integrirana Litij-ionska baterija velikog kapaciteta i optimizirani rad elektronike omogućavaju korištenje čitača u trajanju do 15 sati u neprekidnom radu i do 300 sati u standby načinu rada.

OSNOVNE FUNKCIONALNOSTI

Očitavanje RFIG transpondera

Čitač ima integriranu RFID antenu za očitavanje 134,2 kHz HDX RFID transpondera, koja podržava očitavanje transpondera sa air loop i glass pill (ferrit coil) zavojnicama.

Očitavanje barcode oznaka

Integrirani barcode modul omogućava očitavanje barcode oznaka. Podržani su svi standardni 1D barcode protokoli.

Povezivanje RFID i barcode vrijednost

Instalirana programska aplikacija omogućava pridruživanje vrijednosti RFID transpondera vrijednostima barcode oznaka. Ta funkcionalnost omogućava elektronsko povezivanje šifre transpondera sa šifrom posude za otpad.

GPRS prijenos podataka

Integrirani GPRS modul omogućava bežično slanje podataka o očitavanjima i/ili pridruživanjima u Cloud aplikaciju u realnom vremenu.

ISM bežični prijenos podataka

Čitač također ima i integrirani RF modul (ISM 433 MHz) za bežičnu komunikaciju sa EcoMobile sustavom na vozilu putem kojeg može slati podatke u realnom vremeneu u krugu od 200 metara od vozila bez potrebe za SIM karticom.

Geolociranje očitavanja

Integrirani GPS modul omogućava precizno geolociranje svakog očitavanja. Nakon očitavanja u programskoj aplikaciji se, osim naznake datuma i vremena, prikazuje i točna lokacija očitavanja na karti.

Opcija zaključavanja

Čitač je moguće zaključati u određenom modu rada kako bi se mogla korisiti samo jedna funkcionalnost.